Over Sanne

Tijdens het VWO werd ik ernstig ziek en kostte het me een paar jaar om me weer goed te voelen. Na te moeten blijven zitten omdat ik te veel had gemist, besloot ik het Havo-examen te doen om van school te kunnen. Ik had daarna geen idee wat ik wilde, ik had tijdens het ziek zijn simpelweg geen tijd gehad om na te denken over iets als toekomst. Na een jaar werken volgde een redacteursopleiding op het HBO waarna ik mezelf niet uitgeleerd vond. Ik startte de opleiding Communicatiewetenschap en daar aanbeland bleken wetenschappelijk onderzoek doen en lesgeven bij me te passen. Door een promotietraject met een onderwijsbaan te combineren had ik ineens een carrièrepad waar ik enthousiast van werd maar er bleef iets ontbreken.

Wetenschap, onderwijs en coaching

Naast mijn professionele groei bleek het leven vol verrassingen te staan. Ik heb heel wat minder leuke kanten van het leven om me heen gezien en zelf ervaren. Toen ik na de bevalling van mijn zoon in een gitzwart gat viel en van rockbottom moest zien terug te komen, leerde ik dat het bij tegenslag erom gaat hoe je ermee omgaat. Niet ertegen vechten, maar het te accepteren, zelfs te omarmen als het je lukt en te zorgen dat je de juiste keuzes maakt om je leven zo in te richten zoals jij het wilt. Maar dan moet je eerst goed weten wat je wilt. Ik bleek mensen niet alleen inhoudelijk te willen begeleiden, maar ook op persoonlijk vlak. Dat was wat er ontbrak. Dus er volgde een coachopleiding aan de Academie voor Psychotherapie. Voor deWijzeStudent kan ik combineren waar ik enthousiast van word: wetenschap, onderwijs en coaching. Wat had ik graag als student geleerd gerichter stil te staan bij wat ik echt wilde, dan had ik wellicht andere keuzes gemaakt. Je komt er misschien altijd wel, maar met wat hulp kom je er een stuk sneller.

Waar ik voor sta 

Ik geef al jaren met veel plezier les in het WO. En ik begeleid al jaren met veel liefde studenten tijdens hun stage of tijdens het schrijven van hun scriptie. Maar voor persoonlijk contact wordt steeds minder tijd gegeven en dat is nou juist wat mij zoveel energie geeft. Studenten op weg helpen, ze helpen prioriteiten te stellen en keuzes te maken en te begeleiden naar een goed eindresultaat waarbij ze hebben kunnen leren en vooral: groeien. Studenten te zien groeien is wat mij drijft. Inhoudelijk en persoonlijk. Mijn missie is om studenten (weer) grip op hun studie en hun leven te laten krijgen. Ik ben zowel empathisch en betrokken als analytisch en doelgericht. Ik observeer en luister grondig en pas mijn begeleiding aan aan wat jij nodig hebt. Studenten hebben verschillende wensen, behoeftes, ervaringen en karakters dus hebben een eigen unieke aanpak nodig. En precies daarom begeleid ik met veel liefde studenten soepeler hun studie door!

Sanne

“Sanne is heel geduldig en begripvol, en heeft duidelijk goede kennis van de stof. Ze nam de tijd om onduidelijke zaken toe te lichten.”

“Empathisch, realistisch en zeer behulpzaam”

“Hele lieve en goede docent. Sanne gaat heel flexibel om met de behoeftes van de studenten en speelt daar goed op in.”

Kan ik iets voor je betekenen?
Stuur me een appje of een mail